• Persoonlijke aanpak
 • Werkwijze op maat
 • Resultaatgericht
079-8898235

Zoekmachine marketing blog

Heeft u een Google Penalty ontvangen en bent u op zoek naar de oorzaak, of wilt u hier meer over lezen om dit te voorkomen? Wij zetten een aantal bekende oorzaken van een Google Penalty voor u op een rij, zodat u ervoor kunt zorgen dat uw website nu en in de toekomst goed vindbaar is en blijft.

Newsjacking heeft betrekking op het ‘stelen’ van nieuws of belangrijke gebeurtenissen, door daar een commerciële uiting aan te koppelen. Het is de kunst om in te haken op het nieuws en mee te liften met de populariteit, door op de juiste gebeurtenis te wachten en innovatief voor de dag te komen.

Display advertising lijkt z’n beste tijd te hebben gehad, het is vandaag de dag native advertising dat waarde toevoegt. Het voordeel is dat deze twee concepten in het verlengde van elkaar liggen, waardoor u met de juiste aanpassingen kunt zorgen voor een moderne en geschikte vorm van adverteren.

De Google Panda 4.0 update is uit, maar wat betekent dat voor uw eigen website en optimalisatie? Is uw positie binnen de zoekresultaten drastisch verslechterd, of wordt u juist ineens beter gevonden? Panda 4.0 is een nieuwe update van het algoritme dat Google gebruikt om de resultaten te rangschikken. Dit levert winnaars en verliezers op, waaruit we bovendien kunnen afleiden welke elementen er van belang zijn voor een goede ranking.

Hoe groot is de impact van social media, in het algemeen en met het oog op de vindbaarheid van uw website? De social media zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven.

We gebruiken Facebook massaal om contact met vrienden te onderhouden, Twitter ontploft tijdens nieuwswaardige gebeurtenissen of TV-shows en zonder LinkedIn lijkt het niet langer mogelijk om zakelijk succes te boeken. Instagram biedt ons een visueel overzicht van alles wat ons bezighoudt en via andere social media hebben we de mogelijkheid haast alles te delen wat we zoal meemaken.

Meten = weten, daarvan zijn we al eeuwen op de hoogte. Met name online heeft u de mogelijkheid om werkelijk alles te meten, van de tijd die een bezoeker op uw pagina doorbrengt tot de links die hij of zij vervolgens aanklikt om tot een aankoop te komen. Google Analytics stelt u in staat om dergelijke gegevens bij te houden en op basis daarvan vervolgens aanpassingen in uw website te doen, bijvoorbeeld om pagina’s verder te optimaliseren of nieuwe mogelijkheden toe te voegen.

On-page optimalisatie, waar staat dat voor en waarom is het van belang? SEO, we hebben er allemaal wel eens van gehoord, maar hoe zorgt u ervoor dat u er optimaal gebruik van kunt maken? Om hier een antwoord op te kunnen geven moeten we terug naar de basis, naar de manier waarop Google websites wil rangschikken, om gebruikers de meest relevante pagina’s aan te kunnen bieden.

Recente reacties

Geen reacties beschikbaar.

Sander Rueck

SEOdiensten.nl

Neem contact op

Gratis SEO scan

Hoe is jou website seo onpage ingericht?

test

test

Sinds begin 2016 werken we als Relatiegeschenken.nl met plezier samen met SEOdiensten. Sander is een zorgvuldige en betrouwbare partner die zijn afspraken nakomt. Hij is geen...
 • Zoekmachine marketing

  Kennismaking

  Maak kennis met onze persoonlijke, betrokken en efficiënte werkwijze. Wij helpen u met het vergroten van uw omzet middels uw website. Krijg topposities in Google!

 • Zoekmachine marketing

  Linkbuilding

  Na een grondige SEO analyse van uw website gaan we aan de slag met de linkbuilding. Ontvang maandelijkse rapportages van de vorderingen en behaalde resultaten.

 • Zoekmachine marketing

  voordelen

  Wij gaan actief aan de slag met kwalitatieve linkbuilding waardoor uw website beter scoort in de zoekmachines. Binnen enkele weken al goede resultaten!

 • Zoekmachine marketing

  resultaten

  Wij doen ons uiterste best om de hoogst haalbare resultaten te behalen voor uw organisatie. Benieuwd naar behaalde resultaten? Neem contact op of bekijk enkele referenties.